La policia local de Torrelles va poder evitar a temps l'ocupació d'un habitatge del veïnat de Can Güell

Societat.

Pugen els intents d’ ocupacions a Torrelles.
Pugen els intents d’ ocupacions a Torrelles.

Els fets van ocórrer dilluns 16 al matí, quan els agents, en rebre l’alerta per part dels veïns, van verificar que estaven davant un intent d’ocupació.

A les dues persones, les quals tenen antecedents per delictes en contra del patrimoni, se'ls imputa d'un delicte de temptativa d'ocupació il•legal i finalment van ser detingudes per resistència a l’autoritat.

Per altra banda, el passat 3 de novembre, la policia local també va actuar davant un intent d’ocupació a una vivenda del veïnat de Can Güell, desallotjant les persones que pretenien consumar l’ocupació, previ avís dels veïns. Un cop més, l’alerta dels veïns resulta clau per poder evitar noves ocupacions il•legals.

El fet de detectar una intrusió abans que l’ocupació s’entengui consumada en el cas d’un habitatge buit permet fer un desallotjament immediat.

És per això que es fa una crida a la ciutadania que en cas d’observar una possible ocupació irregular al seu edifici o veïnat pot contactar directament amb el telèfon de la policia local 93 689 10 00 o 637 587 534, o al telèfon d’emergències 112.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article