Regidores i regidors de Cultura del Baix Llobregat fan arribar a la Generalitat les seves propostes i dubtes per compaginar pandèmia i les festes de Nadal

Cultura.

La trobada ha sigut telemàtica amb la directora de Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Torres.
La trobada ha sigut telemàtica amb la directora de Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Torres.

En la sessió, que ha estat conduïda pel conseller de Cultura del Consell Comarcal, Jordi Carbonell, des dels ajuntaments s’han compartit les diferents experiències que s’estan duent a terme en els municipis, així com la previsió de les activitats de Nadal.

Des de la Generalitat s’ha informat de les línies de subvenció que s’estan publicant pel sector de la cultura i les persones que treballen en aquest àmbit, i per compensar les despeses d’activitats que s’han hagut d’anul•lar.

S’ha detallat el Pla sectorial que s’està treballant per part del PROCICAT per establir les recomanacions en les activitats de Nadal, especialment pels esdeveniments de Reis Mags que són una fita rellevant a les viles.

Aquestes activitats aniran encaminades a evitar qualsevol situació que pugui aglomerar persones o contactes fora dels grups bombolles, en aquest sentit, les cavalcades, el “tió” o d’altres activitats hauran de ser diferents de les habituals a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

Els municipis han platejat diferents propostes per coordinar les actuacions dels municipis, enguany no hi haurà llançaments de caramels, ni cartes lliurades a la mà a Ses Majestats, que seran substituïdes, entre d’altres, per cavalcades estàtiques amb entrada controlada, activitats virtuals, activitats en espais tancats amb aforament limitat i amb control d’accés i assignació de seients, fins a les bústies o saques per recollir les cartes dels Reis Mags, amb cita prèvia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article