La conselleria d’ Empresa donarà a Silence la fàbrica de motos elèctriques de Molins de Rei que es va calcinar totes les facilitats perquè torni a la activitat

Emprenedors., Economia.

Tremosa va anunciar aquests ajuts acompanyat de l’ Alcalde Xavi Paz i de Carlos Sotelo com a representant de l’ empresa.
Tremosa va anunciar aquests ajuts acompanyat de l’ Alcalde Xavi Paz i de Carlos Sotelo com a representant de l’ empresa.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitava dimarts a la tarda l’empresa de fabricació de motos elèctriques Silence a Molins de Rei que es van cremar el passat 4 de novembre.

Després de fer un recorregut per les seves instal•lacions, el conseller ha mantingut una reunió de treball amb els responsables de la companyia.

El conseller Tremosa ha anunciat que “es concedirà un crèdit pont de la Direcció General d’Indústria per tal que l’empresa pugui començar la reconstrucció i Avançsa congelarà el cobrament d’interessos de la participació que encara té de l’empresa”.

El responsable d’Empresa i Coneixement ha afegit que s’està treballant amb l’Institut Català de Finances d’un altre crèdit pont, assegurant que “necessitem que Silence pugui tornar aviat a produir i a liderar la revolució cap a la mobilitat sostenible del SXXI i en aquest sentit som aquí per donar suport a les empreses que creen riquesa i llocs de treball”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article