Sabadell exposarà la campanya de Molins de Rei “Contrarumors: estima com vulguis, els estereotips surten de l’armari”

Societat.

L’exposició es podrà visitar fins al 26 de novembre en l’horari habitual al CAP de Sant Fèlix de Sabadell.
L’exposició es podrà visitar fins al 26 de novembre en l’horari habitual al CAP de Sant Fèlix de Sabadell.

Les campanyes “Contrarumors” han estat seleccionades en tres ocasions com a exemple de bones pràctiques municipals per la Fundació Pi i Sunyer, i s’han aconseguit exportar a més de 50 municipis d’arreu de Catalunya avalant el projecte entitats com CCAR, Fons Català de Cooperació, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona entre d’altres.

La darrera fita arriba ara, el novembre del 2020, fins al 26 de novembre l’Ajuntament de Sabadell exposarà “Estima com vulguis, els estereotips surten de l’armari”, un treball ideat per la Regidoria de Convivència, Ciutadania i voluntariat de l’Ajuntament de Molins de Rei i dedicat a desmentir prejudicis envers el col•lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals).

La Campanya “Contrarumors” neix l’any 2013 als centres educatius de la Vila amb l’objectiu de sensibilitzar els joves en temes com les migracions, els col•lectius més vulnerables, el racisme i la xenofòbia.

Des de la Regidoria es van voler plasmar tots els prejudicis que circulaven amb una exposició itinerant, actualment ja compta amb sis campanyes : “I tu, què creus?”, “Les raons de la cooperació”, “Refugiats”, “Dones migrades”, “ Estima com vulguis” i “Joves migrants sols”.

Actualment, s’està treballant en la setena campanya en què es dedicarà a la diversitat religiosa d’arreu, podreu trobar més informació a: https://www.contrarumors.cat/

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article