Pimec garanteix a les pimes del Baix Llobregat que es continua insistint en la necessitat d’ajuts directes per injectar liquiditat i millorar la solvència

Economia.

Pimec s’ està bolcant al territori.
Pimec s’ està bolcant al territori.

La patronal ha celebrat recentment una trobada digital amb els empresaris i empresàries del territori amb l’objectiu de conèixer les seves inquietuds, necessitats i reptes davant l’actual crisi econòmica causada pels efectes de la pandèmia.

El secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, ha destacat davant els participants que l’entitat segueix insistint a l’Administració Pública en la necessitat d’uns “ajuts directes a les empreses per injectar liquiditat i poder millorar els problemes de solvència”, com estan fent països del nostre entorn.

Aquesta trobada digital s’ha celebrat amb l’objectiu de reunir les diferents sensibilitats de les empreses del territori, compartir les problemàtiques actuals derivades de la pandèmia, tractar els projectes i reptes de futur econòmics i empresarials dins la comarca del Llobregat, i posar en comú de totes aquelles necessitats del les pimes.

Tot això, amb la finalitat que PIMEC Baix Llobregat - l'Hospitalet pugui canalitzar tots aquests inputs per aportar solucions i treballar en les millores necessàries.

Per part de la patronal també hi ha participat el president de PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet, Joan Soler, el director de Consultoria Estratègica i Finançament, Pere Cots, la directora del departament Jurídic de la Patronal, Estrella Rincón, entre altres.

Tots ells, han respost les preguntes dels representants del teixit empresarial del territori: Albert Grabolosa, general manager finance a Sanjo, Maria Isabel Aragonès, directora de Recursos Humans a Frigicoll.

Ramon Vives, gerent d’ASPROSEAT, Óscar Alvarez, gerent de CLICK-IT, Jaume Masclans, gerent de Jaume Masclans, Natividad Pintado, de Serveis Reunits, Gisela Rodríguez de PIUPIU, i Antonio Boza de Suministros AN-BO.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article