El PSC Baix Llobregat s’ interessa per l’ ERO al 60% de la plantilla d’ SBI Connectors a Sant Esteve Sesrovires

Economia.

L’ERE afecta el 60% de l’empresa, és a dir, 46 persones de les 76 que conformen la plantilla de Sant Esteve Sesrovires.
L’ERE afecta el 60% de l’empresa, és a dir, 46 persones de les 76 que conformen la plantilla de Sant Esteve Sesrovires.

El PSC es reuneix amb el comitè d’empresa de SBI Connectors per fer seguiment de la situació dels i de les treballadores després de l’ERO anunciat per l’empresa.

La Diputada al Congrés Sonia Guerra s’ha reunit amb el comitè d’Empresa de SBI Connectors, acompanyada de l’Alcalde Enric Carbonell, la Tinenta d’alcalde Roser Brosed i la secretària d’Organització Raquel Garcia per tal de conèixer de primera mà la situació dels i de les treballadores davant l’ERO anunciat per l’empresa.

Durant aquests dies el comitè i l’empresa estan tancant les negociacions per poder arribar a acords en referència a les condicions dels acomiadaments.

En aquest sentit, Carbonell ha assegurat que el més important és “trobar solucions per a la gent” i en nom del govern municipal ha expressat “tot el seu suport i el compromís de reconduir a les persones a través de promoció econòmica de l’Ajuntament per intentar ajudar-los en la seva reinserció laboral”.

Tal com ha explicat l’alcalde “no els hi podem donar seguretats, però sí respostes, treballant per acompanyar-los en tot el procés, tant a l’hora d’ajudar-los a conformar el seu currículum com en buscar altres possibilitats d’insercció laboral a les que puguin optar”.

La diputada al Congrés Sonia Guerra, que la setmana passada també va reunir-se amb el comitè d’Empresa de Faurecia i l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, acompanyats del secretari de Comerç i indústria del PSOE, Carlos Ruiz durant les hores en les quals van votar els acords assolits amb l’empresa; ha recordat que “la comarca del Baix Llobregat és motor de Catalunya i des de la Generalitat s’han d’incrementar les ajudes i les polítiques d’ocupació per donar resposta als i les treballadores que després d’un any devastador es troben en perill de perdre la seva feina”.

Guerra ha valorat l’acció dels ajuntaments com Abrera i Sant Esteve Sesrovires “que procuren arribar allà on la Generalitat s’oblida que ha de donar resposta” i ha assegurat que els i les socialistes “estem al costat de les persones i treballarem per gestionar els nous pressupostos de l’Estat i els Fons Europeus en el seu favor”.

Tant Carbonell com Guerra han expressat la seva voluntat de continuar pendents de la situació de l’empresa i mantenir els contactes i accions que siguin necessàries per buscar solucions a la situació de les 46 persones que “després de dècades en el seu lloc de feina veuen perillar la seva qualitat de vida i a les que no podem deixar enrere” ha dit Guerra.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article