ERC Vallirana denuncia que el PSC fa servir la crisi sanitària “per fer partidisme i política de baix nivell”

Política.

El PSC va acusar als republicans de saltar-se les normes sanitàries que segons ells es poden veure en imatges com aquesta.
El PSC va acusar als republicans de saltar-se les normes sanitàries que segons ells es poden veure en imatges com aquesta.

Segons expliquen els republicans en un comunicat el passat dissabte 12 de desembre, Esquerra Republicana de Vallirana va fer una carpa-vermut, amb autorització prèvia de l'Ajuntament, a la rotonda davant de “las acacias” per recopilar suggeriments i queixes de les diferents urbanitzacions afectades per problemàtiques amb l'aigua, clavegueram, asfalt, escombreries,etc.

Van rebre a molts vallirenencs i vallirenenques “que es troben totalment desamparats davant un abandonament total de les seves urbanitzacions per part de l'Ajuntament. El PSC Vallirana ha utilitzat, altre cop, la situació epidemiològica i de crisi sanitària, social i comunitària que vivim per fer partidisme i política de baix nivell. Lamentem aquesta manera de fer que acaben derivant en atacs personals totalment desmesurats i fora de lloc.”

Creuen que, “un partit de Govern, abans de fer segons quines publicacions, caldria contrastar la informació de primera mà. Ens entristeix que es dediquin a vigilar i criticar la feina d'altres partits polítics mentre els nostres veïns i veïnes pateixen unes factures desmesurades d'aigua, carrers amb més de 36 anys sense les plaques amb el seu nom, cables de llum penjant que posen en perill als vianants o greus problemes amb el clavegueram, per citar-ne uns pocs.”

I continuen, “pel que es veu al PSC, a les portes d'unes eleccions al Parlament, li preocupa més una carpa-vermut d'Esquerra Republicana de Vallirana. Des d'aquí demanem l'atenció i el respecte que tots els ciutadans i ciutadanes de Vallirana es mereixen i que cada dia es senten més ignorats. Veïns i veïnes de Vallirana, ens teniu al vostre costat i us convidem a la propera carpa-vermut que farem el dissabte 9 de gener de 2021 d'11 a 13h. a l'urbanització del Lledoner. I recordeu..... sempre amb mesures de seguretat!.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article