L’empresa Molins Energia ben aviat serà 100% pública municipal

Política.

L’últim ple de l’any 2020 va donar peu a resoldre varies qüestions envers diverses àrees.
L’últim ple de l’any 2020 va donar peu a resoldre varies qüestions envers diverses àrees.

Del darrer ple de l’ any caldria destacar també que es va aprovar l’expedient de contractació de l’obra de rehabilitació i recuperació del Palau Requesens, amb un pressupost base de licitació de 3 milió d’euros i una estimació d’execució de 14 mesos, les obres s’iniciaran el darrer trimestre de 2021 i acabaran a finals de 2022.

Pel que fa a l’àrea de servei a les persones, durant la sessió el ple es va adherir al manifest del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, amb motiu del dia 3 de desembre, i al comunicat conjunt del Dia Mundial de la SIDA 2020, celebrat el passat 1 de desembre.

També es va donar llum verda la pròrroga de la vigència del Pla Local de Joventut 2017-2020 de Molins de Rei. La prorroga d’aquest pla permetrà seguir desenvolupant les politiques de joventut fins l’aprovació del pròxim pla.

En la mateixa sessió plenària, es va aprovar dos nomenaments, el de Ramón Sánchez i el de Miquel Zaragoza com a administradors a l’empresa Molins Energia, una empresa que ben aviat serà 100% pública municipal.

Cal recordar que l’any 1997 la Unió Europea va seleccionar el barri de La Granja per ser planificat i desenvolupat en base a l’ús de la biomassa.

Per gestionar el servei es va crear una empresa pública participada per l’Ajuntament de Molins de Rei (15% de les accions), la Generalitat (15%), l’Àrea Metropolitana (15%) i el grup CASSA (55%).

A més, durant el ple, els membres van tirar endavant el reconeixement del desequilibri econòmic provisional de la concessió al CN Molins de Rei per l’ús i aprofitament de la piscina municipal i les instal•lacions que li són pròpies per l’exercici 2020, més concretament la primera esmena, que es va aprovar per unanimitat.

Finalment, i pel que fa a les mocions, es van aprovar per unanimitat de tots els grups municipals l’adhesió a la moció conjunta presentada per Molins Camina-Podem i Molins en Comú per la implantació d’un pla de xoc per atendre les persones sense llar, i la moció per l’adhesió de l’Ajuntament de Molins de Rei a la carta alimentària de la Regió Metropolitana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article