El Ple Municipal del mes de desembre va aprovar de forma inicial el pressupost de l’Ajuntament de Begues per a l’any 2021

Política.

Un cop aprovat de forma inicial, s’obre ara el termini d’exposició pública i presentació d’al•legacions i suggeriments.
Un cop aprovat de forma inicial, s’obre ara el termini d’exposició pública i presentació d’al•legacions i suggeriments.

Ho va fer amb els vots a favor de JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig, els vots en contra d’ERC, C’s i BEC i l‘abstenció del PSC i la CUP.

Els comptes de 2021 pugen a 11.768.705,36 euros i s’estructuren en base a tres eixos, “Increment d'ajudes socials, millora de serveis a la ciutadania i un impuls a inversions municipals”.

El govern municipal ha presentat aquests comptes com “un reflex fidel de la pròpia manera de ser de Begues i la seva gent: compromès amb les necessitats del present i amb perspectiva de futur”.

Així les coses, "el Pressupost s’adapta a les circumstàncies actuals motivades per les enormes dificultats sorgides aquest 2020 i, alhora, permet seguir executant el Programa d’Actuació Municipal, full de ruta del govern municipal en el seu compromís adquirit amb la ciutadania per al present mandat".

El Ple Municipal del mes de desembre també va servir per deixar sense efecte el Pla Econòmic i Financer 2020-2021 que l’Ajuntament es va veure obligat a implantar el passat mes de juliol, l’acord es va aprovar amb la unanimitat de la corporació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article