Tancat un local de l’ Hospitalet dedicat a la pastisseria que distribuïa a quatre punts de venda malgrat encara estar en obres i sense llicència

Salut.

Les denúncies dels veïns van alertar les autoritats.
Les denúncies dels veïns van alertar les autoritats.

La Unitat de Convivència i Civisme de la Guàrdia Urbana i el Servei Municipal de Salut han actuat contra un obrador ubicat al carrer de Corominas, de Santa Eulàlia, per diverses irregularitats sanitàries i administratives, en una acció duta a terme arran de queixes veïnals per sorolls.

En una inspecció sanitària a petició de la Guàrdia Urbana, s’ha detectat que l’establiment, dedicat a l’elaboració i distribució de pa i productes de pastisseria, estava encara en obres i no tenia llicència d’activitats, a més de no disposar dels requisits sanitaris ni les estructures adequades.

Com a conseqüència, s’ha ordenat el cessament immediat de l’activitat, han quedat precintades les càmeres frigorífiques i el magatzem, i s’han immobilitzat els productes d’alimentació elaborats.

L’obrador tenia preparats productes alimentaris per distribuir a quatre establiments: dos a L’Hospitalet, un a Sabadell i un altre al barri de Sants, de Barcelona. Amb aquesta intervenció, s’ha evitat que surtin al mercat productes alimentaris sense garanties sanitàries per als consumidors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article