La cursa del PSC per guanyar la Generalitat comença al Baix Llobregat “portem més de deu anys d’ aturada de país”

Política.

Els socialistes es basen en altres eleccions per traspassar el lideratge a la comarca a les eleccions catalanes.
Els socialistes es basen en altres eleccions per traspassar el lideratge a la comarca a les eleccions catalanes.

Antoni Poveda, secretari dels socialistes baixllobregatins alhora que alcalde de Sant Joan Despí, començava la seva intervenció al Consell Nacional del PSC amb un sincer agraïment al primer secretari "Gràcies, Miquel. Aquest gest que has fet és un sacrifici personal pensant en el qual és millor per al PSC", al com ha dit Poveda “el PSC hem fet un pas endavant decisiu."

La situació “de més de 10 anys d'aturada del país mereix un pas endavant com el que ha fet Illa”, per Poveda significa que, "el repte és notable: volem que Catalunya recuperi el camí de la reconciliació: aquí entre els catalans i les catalanes, i amb la resta d'Espanya, com ahir deia el president Pedro Sánchez."

Per últim, el Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat s'ha dirigit al candidat en nom dels i de les socialistes de la comarca assegurant-li la seva confiança "Salvador el repte és difícil, però és possible. Avui, a Catalunya comença el canvi. Endavant, a treballar i a guanyar!".

El PSC del Baix Llobregat tindrà una important representació en aquestes llistes amb Eva Granados per Pallejà de número 2 i Rocío García de Cornellà com a número 16.

Formen part també María de la Rubia Jimenez de Sant Boi (26); Judith Riera de Sant Joan Despi, per JSC (28); Eduard Rivas d'Esparreguera (35); José Antonio Monteagudo de Sant Climent (39); Lourdes Borrell de Sant Feliu (44); Jesús Naharro d'Abrera (57); Gisela Navarro de Viladecans (64).

Juan Pablo Beas de Sant Andreu de la Barca (71); Margarita Llongueras de Sant Feliu (78) i com a suplents 3 i 4 respectivament: Vicky Castellanos de Castellví i José Ignacio Aparicio de Cervelló.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article