24 denúncies a Castelldefels per incomplir les restriccions de mobilitat els darrers dies

Societat.

Mossos i Policia local han actuat aquests dies més del normal.
Mossos i Policia local han actuat aquests dies més del normal.

La localitat, com la resta de Catalunya, segueix sota les mesures de restricció de mobilitat associades a la lluita contra la pandèmia de la COVID-19, que inclouen el confinament perimetral (comarcal fins al 7 de gener) i el toc de queda nocturn (prohibit circular sense causa justificada entre les 22h i les 6h de cada dia).

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han procedit de nou a denunciar a aquelles persones que, sense tenir un motiu justificat (qüestions de salut, feina o la cura de persones dependents, entre d'altres), se saltaven aquestes restriccions de moviments que busquen baixar el nombre de contagis per la COVID-19.

En total, ambdós Cossos de Seguretat van aixecar 24 actes per aquests incompliments els darrers dies (entre l'1 i el 3 de gener). La Policia Local i els Mossos d'Esquadra també van aixecar 11 denúncies per participar a trobades que superaven el nombre de persones autoritzades, a més, es van denunciar també 3 persones que no portaven la mascareta en llocs d'ús obligatori.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article