Convocat l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Emprenedors.

Els tècnics assessors de cadascuna de les entitats organitzadores poden orientar i assessorar els participants en la memòria del projecte.
Els tècnics assessors de cadascuna de les entitats organitzadores poden orientar i assessorar els participants en la memòria del projecte.

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat (Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires) posen en marxa l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, dins el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa‘.

L’objectiu és reconèixer i premiar l’esforç emprenedor i l’activitat empresarial al territori i difondre la cultura emprenedora entre els joves de la comarca. En aquesta nova edició, es reformulen les categories per adaptar el concurs a la situació excepcional generada per la crisi sanitària.

Els cinc premis habituals es converteixen en tres grans categories: ‘Millor empresa creada a partir de l’any 2019’, ‘Millor empresa reconvertida davant la COVID-19’ i ‘Millor idea jove de negoci’.

Els organitzadors han cregut que, davant els nous reptes generats per la situació de pandèmia, calia reconèixer als qui s’han atrevit a obrir el seu negoci o l’han reconvertit de forma creativa aconseguint beneficis.

El termini de presentació de les candidatures s’iniciarà l’11 de gener de 2021 i romandrà obert fins al 15 de març, als serveis d’atenció a emprenedors dels ajuntaments participants, en el cas de Martorell, al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors. S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública i tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades en edicions anteriors.

Per a la presentació de candidatures d’empreses i idea jove de negoci serà necessari registrar, degudament emplenada, la documentació que figura a l’apartat 7 de les bases, en qualsevol dels Registres Municipals següents, sigui online o presencialment amb cita prèvia (els ajuntaments que ho ofereixen).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article