Nova edició del programa UBICAT impulsat pel Consell Comarcal per fomentar la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social

Societat.

Per a la realització del programa UBICAT 2020, el Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb una subvenció de 139.918,08 euros.
Per a la realització del programa UBICAT 2020, el Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb una subvenció de 139.918,08 euros.

Aquest es desenvolupa amb el finançament del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.

Fins al 31 de desembre de 2021, 75 persones que es trobin en situació de desocupació, persones inactives i persones treballadores que es troben en una situació de precarietat laboral, es podran beneficiar d’aquest programa que contempla actuacions d’orientació laboral, actuacions de coneixement de l’entorn productiu, apropament a les empreses i prospecció laboral, capacitació de personal tècnic i ajuts de transport i incentius.

Les persones que podran participar en aquest projecte hauran d’estar empadronades en algun dels municipis següents: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Esplugues de Llobregat.

Les persones interessades a participar aquest programa hauran de contactar amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat mitjançant la següent adreça de correu electrònic ubicat@elbaixllobregat.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article