Reorganització al consistori del Prat arran de la defunció de Marta Mayordomo

Política.

El traspàs per sorpresa de la jove tinent alcaldessa ha forçat aquesta dolorosa decisió.
El traspàs per sorpresa de la jove tinent alcaldessa ha forçat aquesta dolorosa decisió.

L'Ajuntament del Prat ha aprovat una reorganització del govern municipal, provocada per la recent mort de la socialista Marta Mayordomo, que era tinenta d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, els canvis afecten a tres membres del grup municipal Socialista.

Així, a partir d'ara, Juan Carlos Moreno Roig deixa la tinença d'alcaldia de Benestar i Salut i la regidoria d'Activitat Física i Esport, i passa a ser tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic.

Débora García Barrios deixa de ser regidora de Comerç i Turisme i passa a ser tinenta d'alcalde de Benestar i Salut i regidora d'Activitat Física i Esport.

De manera temporal, Débora García assumeix també la regidoria de Salut Pública i Consum, fins a la incorporació d'un nou regidor al grup municipal Socialista. Finalment, Marina García Vargas deixa de ser regidora de Salut Pública i Consum i passa a ser regidora de Comerç i Turisme.

Amb aquests canvis, Débora García passa a ser membre de la Junta de Govern Local i sisena tinenta d'alcalde, mentre que Juan Carlos Moreno esdevé quart tinent d'alcalde i portaveu suplent del grup municipal Socialista.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article