Desmantellat un punt de venda de cocaïna a l’ Hospitalet que subministrava a centenars de persones

Societat., Salut.

Els investigadors van aconseguir acreditar que el domicili s'havia convertit en un punt de venda de droga, on hi anaven consumidors des de diversos punts de la ciutat.
Els investigadors van aconseguir acreditar que el domicili s'havia convertit en un punt de venda de droga, on hi anaven consumidors des de diversos punts de la ciutat.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir, el dimarts 19 de gener, un home de nacionalitat dominicana, de 33 anys d'edat i veí del municipi, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el darrer mes de novembre quan els agents van tenir coneixement que a la confluència de dos carrers al barri de la Torrassa s'estava traficant amb drogues.

En les primeres vigilàncies discretes, els investigadors van detectar que un home rebia amb freqüència persones al seu domicili i que algunes d'aquestes persones portaven dosis de cocaïna, les quals havien estat presumptament subministrades per la persona investigada a l'interior del domicili.

Així mateix, els agents van poder cerciorar-se que el sospitós, que prenia mesures de precaució per evitar ser descobert, efectuava freqüents desplaçaments en patinet per tal de subministrar també dosis de cocaïna en altres barris del municipi.

Aquesta setmana els agents van efectuar una entrada i registre, tutelada per un jutjat de l'Hospitalet de Llobregat, en el domicili investigat.

Durant el registre, els agents van requisar cocaïna, bàscules de precisió per pesar la droga, una plantació de marihuana oculta en un altell i 6.000 euros amagats sota un llit.

A la persona investigada també se li va requisar documentació personal falsificada. Finalment, els investigadors van detenir el sospitós i, davant la troballa de la plantació de marihuana, també la seva parella, una dona de nacionalitat dominicana, de 30 anys i veïna del municipi, els quals també van ser denunciats per una connexió no autoritzada a la xarxa elèctrica per mantenir l'alt consum del cultiu.

La dona va quedar en llibertat després de prestar declaració en dependències policials i el detingut va ser posat a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article