Collbató estrenarà consultori mèdic al febrer amb horari ampliat i més atenció

Societat., Salut.

En temps de pandèmia és una gran notícia per la població del Baix Llobregat Nord.
En temps de pandèmia és una gran notícia per la població del Baix Llobregat Nord.

El nou consultori de Collbató, ubicat a les Antigues Escoles (Passeig de la Fumada, 8) obrirà les portes al públic l’1 de febrer, tal com ha confirmat a l’Ajuntament el Departament de Salut.

L’equipament, gestionat per l’Institut Català de la Salut, oferirà una millor atenció a la ciutadania del municipi, ja que comptarà amb dos professionals més i horari ampliat.

El centre oferirà serveis de medicina, infermeria i pediatria i sumarà dos professionals més a la plantilla habitual, en les especialitats de medicina de família i infermeria, per la qual cosa ampliarà l’horari d’assistència.

El consultori disposa de 283,42 metres quadrats, repartits en quatre consultes, una recepció, dues sales d’espera, una àrea de professionals i un magatzem clínic.

L’adequació de les instal•lacions ha estat a càrrec de l’Ajuntament de Collbató, que cedeix l’equipament, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Servei Català de la Salut ha proporcionat tots els materials i equips sanitaris necessaris. L’horari d’atenció de medicina de família i infermeria és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, i de dimarts a divendres, de 15 a 19 hores. L’atenció de pediatria és dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 9 a 13 hores.

Fora de l’horari del centre, l’atenció es dóna al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Sant Andreu de la Barca i els caps de setmana al Punt d’Atenció Continuada (PAC) d’Esparreguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article