Sant Joan Despí es converteix en una de les ciutats més cardioprotegides amb un total de 25 desfibril•ladors

Salut.

La xarxa dona cobertura a una àmplia extensió geogràfica, assistència a llocs de gran concurrència o allà on es practiquen activitats esportives.
La xarxa dona cobertura a una àmplia extensió geogràfica, assistència a llocs de gran concurrència o allà on es practiquen activitats esportives.

Els nous DEA estan ubicats a l’exterior de l'Àrea de Serveis a la Persona (avenida de Barcelona, 41), a l'exterior de l’Escola Bressol Municipal Sol Solet (rambla de Josep Maria Jujol, 5) i a la plaça de Núria Pompeia (les Begudes).

Amb aquests nous aparells, la xarxa municipal de desfibril•ladors passa a estar formada per 25 dispositius: 13 estan ubicats a l’interior d’equipaments (esportius, sanitaris i educatius) i 12 d'ubicats a la via pública, que properament s'incrementaran en tres més en diferents barris de la ciutat.

Els desfibril•ladors externs automàtics permeten una ràpida resposta en cas que una persona pateixi una aturada cardíaca. En el moment d'activar-se, el desfibril•lador realitza automàticament una trucada al servei d'emergències 112 i a la Policia Local i geolocalitza l'aparell, donant la ubicació exacta del lloc on es troba la víctima. En cas d'aturada cardíaca, l'ús dels desfibril•ladors permet restablir el ritme normal del cor de manera més eficaç i ràpida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article