Junqueras a l’ Hospitalet assenyala a Núria Marín del PSC “ciutats com aquesta pateixen l’epidèmia de la corrupció, es contagia de regidors a alcaldesses, i d’alcaldesses a presidentes de la Diputació”

Política.

Junqueras assegurava que “Només Esquerra pot guanyar el PSC a l’àrea metropolitana”.
Junqueras assegurava que “Només Esquerra pot guanyar el PSC a l’àrea metropolitana”.

“Fem del 14 de febrer un nou 14 d’abril. Hem vingut a derrotar el PSC i a fer de la victòria republicana una victòria de llibertat, igualtat i justícia”.

Aquest ha estat el prec que ha llançat aquest dilluns, des de l’Hospitalet de Llobregat, el candidat d’Esquerra Republicana a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha fet una crida a omplir les urnes de vots republicans per aturar “el candidat del 155, de l’Ibex-35, de la monarquia i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya”.

“Illa ens demana que passem pàgina. Però no girarem full a la valentia de la gent l’1 d’Octubre ni a les esperances d’aquest país”, ha defensat.

“Ens posem al servei del país per oferir un projecte de reconstrucció i independència, una alternativa republicana als de sempre, justa i compromesa amb tots els ciutadans”, ha afirmat Aragonès.

Aquest s’ha mostrat convençut que del 14 de febrer en sortirà “una presidència d’esquerres, independentista i republicana”, “el 14-F triem entre Esquerra o el PSC, entre República o monarquia, entre mans netes o 40 anys de corrupteles”, ha dit.

Minuts abans de tornar a dormir a la presó, atesa la seva situació de tercer grau penitenciari, el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha apuntat que els socialistes “saben” que Esquerra Republicana és “el seu gran rival”, perquè és l’únic partit que “pot canviar els governs de sempre a l’Àrea Metropolitana”.

“Per això s’alegren quan alguns dels nostres no podem fer campanya en condicions d’igualtat, perquè saben que només ens guanyen quan ens tenen empresonats, quan ens fan fora de l’escenari”, ha afirmat. “Però els tornarem a guanyar”, ha refermat.

El líder dels republicans ha denunciat que ciutats com l’Hospitalet pateixen “l’epidèmia de la corrupció”. “Es contagia de regidors a alcaldesses, i d’alcaldesses a presidentes de la Diputació”, ha assenyalat, en referència al cas que afecta l’alcaldessa socialista de la ciutat, Núria Marín.

“La corrupció roba els diners del poble i deixen d’anar a escoles i hospitals, a la lluita contra la pobresa i l’atur”, ha criticat. Per això, ha reivindicat que Esquerra Republicana és “incompatible” amb la corrupció, i “no governarà en cap cas amb aquest model de partits, ni n’acceptarà els seus vots”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article