Els socialistes prometen aprovar la Llei de la gent gran al Parlament de Catalunya “per garantir els seus drets com a ciutadans i ciutadanes”

Política.

La campanya del PSC continua al Baix Llobregat sabent que és un territori clau.
La campanya del PSC continua al Baix Llobregat sabent que és un territori clau.

Des del PSC asseguren que,”les persones experimenten i necessiten coses diferents al llarg de la seva vida, i per això cal que ens situem en una perspectiva àmplia i integral que permeti donar respostes adients a la gran diversitat vital present en aquests entorns socials. Volem una Catalunya on néixer, créixer i morir dignament.”

Dimarts a Sant Feliu de Llobregat les candidates del Baix Llobregat Lourdes Borrell i Margarida Llongueres han parlat amb gent gran del municipi per escoltar les seves inquietuds de primera mà i també les seves propostes ja que “vosaltres pertanyeu a un col•lectiu que té molt a dir i del que en tenim molt que aprendre” tal com ha dit la Borrell.

En aquest sentit Llongueras ha explicat algunes de les propostes socialistes per a aquestes eleccions, de les que ha destacat que “el PSC aprovarem la Llei de la gent gran al Parlament de Catalunya, per garantir els seus drets com a ciutadans i ciutadanes.” Les dues candidates han parlat també del vot per correu i els hi han explicat com es pot demanar i gestionar amb facilitat.

Igualment Borell ha assegurat que “el diumenge tindrem totes les mesures de seguretat garantides per també poder votar presencialment” doncs “el dret a votar és un privilegi que no podem perdre i més en aquests moments en que Catalunya necessita urgentment un canvi”.

Tal com ha explicat, “només el PSC amb una persona seriosa i eficient com Salvador Illa al capdavant, pot garantir que els drets de la gent gran es tornaran a defensar”.

Així com es treballarà “per millorar la seva qualitat de vida i respectar i valorar tot el que han aportat a aquest país”, en concret “en aquesta comarca només podem estar agraïts i orgulloses de la nostra gent gran”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article