La Palma de Cervelló escenifica el pacte de La Palma Sempre amb el PSC i els socialistes s’ incorporen a govern

Política.

“Fer un pas endavant, comprometre’s i ajudar” són els motius del PSC per proposar i signar aquest acord.
“Fer un pas endavant, comprometre’s i ajudar” són els motius del PSC per proposar i signar aquest acord.

“Davant la greu situació en què ens trobem, els i les socialistes de La Palma són conscients i estan convençuts que sumar esforços és la millor manera d’ajudar al municipi a sortir de la crisi sanitària, social i econòmica,” per aquest motiu s’ha treballat per arribar a un acord amb l’actual partit de govern del municipi (LPS).

El pacte contempla la incorporació del regidor del PSC, Javier Lahoz, a l’actual equip de govern que assumirà les competències de Salut i Transició ecològica, així com la Tercera Tinència d’Alcaldia.

En paraules de Lahoz “és un pas endavant per mostrar el compromís dels i de les socialistes per ajudar al nostre municipi, per ajudar als nostres veïns i veïnes. I la millor manera és sumar esforços i punts de vista amb un objectiu comú: sortir de la crisi”.

Asseguren que, “gràcies a aquest acord que arriba en un moment molt delicat en el que els reptes són nombrosos i molt importants, es treballarà en la demanda a la Generalitat del finançament i suport logístic per la Construcció del nou CAP en un entorn amable i inclusiu.”

També, dintre de la tasca de transició ecològica es fomentarà un nou sistema de recollida d’escombraries i un estudi de viabilitat del porta a porta en la recollida de residus, “un tema cabdal pel nostre municipi i que és una prioritat pels nostres veïns i veïnes.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article