Els socialistes del Baix Llobregat carreguen durament contra Esquerra i Junts “el govern de la Generalitat ha descuidat l’activitat industrial”

Política.

S'han reunit amb els sindicats principals de la comarca per tractar temes i estratègies comunes i explicar les propostes socialistes pel 14F.
S'han reunit amb els sindicats principals de la comarca per tractar temes i estratègies comunes i explicar les propostes socialistes pel 14F.

A la primera reunió ha participat Juan Carlos Fernández, Secretari Comarcal d’UGT, mentre que a la segona han format part per part de CCOO Josep Maria Romero, secretaria general Alt Penedès, Anoia i Garraf i de BLLPAG: Saida Ehliluch, secretària de Socioeconomia i Aliances Socials, Paco Ramos, secretari general de la SI Educació , Alicia Hernández, secretària general de SI Sanitat i Higini Pi, secretari general de SI Serveis a la Ciutadania.

Tal com ha explicat Antoni Poveda: “és necessari que partits i sindicats treballem conjuntament des de la pluralitat i les ganes de fomentar millores per a la nostra comarca, en un moment com aquest atípic i complicat”.

El Primer secretari del PSC del Baix Llobregat ha explicat algunes de les propostes sobre temes laborals i indústria que es podran aplicar a la comarca si Illa arriba a la presidència de la Generalitat, “el govern de la Generalitat ha descuidat l’activitat industrial i actualment és fonamental fer front a la situació de crisi econòmica actual i donar resposta a tota la ciutadania que està afectada fent front a la transició industrial i prioritzant sectors com l’educació, la sanitat i la formació”, ha dit Poveda.

En aquest sentit la diputada i nº2 per Barcelona Eva Granados, ha explicat que “ens trobem en un moment molt complicat i en el que són necessaris canvis en el teixit productiu”. Per això des del PSC “apostem per la indústria i la reindustrialització. Creiem en la triada: indústria, ocupació i Europa”, ha dit.

Tres elements que faran “prioritzar relacions laborals més estables i de qualitat” ha expressat Granados, que ha comentat que “la proposta dels i de les socialistes és ser capaços de mobilitzar els Fons Europeus de recuperació com a palanca de mobilització i aconseguirem gràcies a un govern d’esquerres com el que presidirà Salvador Illa”.

Per últim, Granados ha insistit en la necessitat de “sumar totes les sinergies entre centres de formació i empreses, tal com consta en la proposta socialista de la creació d’un Consorci per a la innovació i la consolidació industrial de Catalunya, així com treballar conjuntament partits i sindicats”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article