Cap de setmana intens del PSC al Baix Llobregat assetjant a l’ independentisme acusant-los de desgovern

Política.

El mantra dels socialistes fins ara és que “el canvi és possible amb Salvador Illa”.
El mantra dels socialistes fins ara és que “el canvi és possible amb Salvador Illa”.

Cap de setmana de campanya als municipis del Baix Llobregat actes online i petites trobades per poder transmetre les propostes socialistes a diferents entitats, col•lectius i sobretot a veïns i veïnes dels municipis que volen i necessiten un canvi de rumb al país. Educació, ciutadania, diversitat, treball, ocupació i propostes pel jovent han estat temes centrals del cap de setmana. Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi assegurava que, “el diumenge podem fer que torni la Catalunya que volem”.

A Sant Boi de Llobregat, Moret, la diputada Sonia Guerra i la candidata al Parlament Maria Rubia han participat a una carpa informativa on s’han apropat veïns i veïnes a escoltar propostes sobre polítiques socials i diversitat.

Sonia guerra ha recordat que “Catalunya porta 10 anys de desgovern, els catalans i les catalanes no ens ho mereixem, per això és més necessari que mai votar, girem full, votant l' Illa” ha dit la diputada.

La candidata al Parlament Maria Rubia, i responsable de diversitat cultural a Sant Boi ha parlat als veïns i veïnes explicant que “como decimos en el pueblo gitano, me da el corazón que el domingo tenemos la oportunidad de tener algo mejor para nosotros y nosotras, el Partido Socialista apoya al pueblo gitano y nos sentimos representados. Este domingo podemos conseguir un cambio. Hagámoslo!”

L’alcaldessa Lluïsa Moret ha assegurat que els col•legis electorals tindran totes les mesures de seguretat garantides. A més, ha valorat “l’oportunitat de canvi que ens presenta aquest diumenge” i ha dit que amb el vot socialista “torna la Catalunya que volem, torna Illa. Guanyarem el diumenge! Fem-ho!”. Esther Niubó: “el dia 14 tenim una gran oportunitat de passar pàgina”.

La candidata Esther Niubó ha visitat la carpa socialsita a Viladecans per parlar amb veïns i veïnes acompanyada l’alcalde Carlos Ruiz i la també candidata Gisela Navarro Fuster.

Carlos Ruiz ha explicat que “en els darrers 10 anys hem anat enrere. Catalunya ha perdut empreses, pes econòmic i hem tingut un fovern que no es preocupava dels problemes de la gent, de l’educació, la salut y todo allò que realment preocupa a la gent”.

Esther Niubo ha recordat que “el dia 14 tenim una gran oportunitat de passar pàgina d’una dècada que no ha aportat res als i les catalanes. Només hi ha un vot que fa possible aques canvi: el vot a Salvador Illa”.

Judith Riera: “la joventut no som només el futur, som el present.” La candidata per la JSC a les llistes al Parlament, Judith Riera ha participat avui a un acte a Sant Joan Despí per parlar sobre les propostes per a la gent jove del programa del PSC.

Ha participat també el regidor de Joventut del municipi, José Carlos García i el Primer Secretari de la JSC del Baix Llobregat, Marc Cabañas ha volgut destacar la importància del resultat de les eleccions d’aquest diumenge.

Per últim, Judith Riera s’ha dirigit als i les assistents per insistir en el fet què “la joventut no som només el futur, som el present. Cal treballar per garantir drets bàsics i imprescindibles com el treball, l’habitatge i l’educació, que són la base d’un futur digne, just i solidari. Només tindrem aquesta garantia amb Salvador Illa“.

Riera també ha visitat aquest diumenge Sant Just Desvern on ha pogut xerrar amb veïns i veïnes sobre les propostes d’ocupació i empresa, acompanyada de l’alcalde Joan Basagañas i la tinent d’alcalde, Gina Pol, entre d’altres.

Joan Basagañas ha declarat que, “amb la crisi del Covid l’atur ha tornat a pujar a nivells que no veiem des de l’anterior crisi, necessitem un servei d’ocupació a Catalunya proper, amb polítiques actives d’ocupació que arribin als ajuntaments i als més vulnerables”.

Assegurava que, “els recursos no arriben als ajuntaments i a les persones que ho necessiten. Necessitem un govern de la Generalitat que sigui col•laborador, proper i proactiu”, ha dit.

La candidata al Parlament, Judith Riera, ha recordat que, “des del Baix Llobregat fa anys que treballem plegats i plegades per fer front a les necessitats que tenen empreses, emprenedors i emprenedores i treballadors i treballadores”.

Riera, també regidora d’empresa a Sant Joan Despí, ha insistit en que, “ara necessitem també una Generalitat que aposti pel Baix Llobregat, per una economia sostenible i per les nostres oportunitats”.

Per últim, la candidata ha animat als i les presents a participar el diumenge “ el proper 14F fem-ho, fem President a Salvador Illa perquè serà la garantia de que podem evolucionar.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article