Els Comuns despleguen la seva Ministra de Treball a la seu de CCOO Baix Llobregat per una reunió amb el sindicat

Política.

Els Comuns han fet un acte a la comarca molt potent.
Els Comuns han fet un acte a la comarca molt potent.

La ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, juntament amb la cap de llista i candidata dels comuns, Jèssica Albiach, els números 2 i 4, Joan Carles Gallego i Lucas Ferro.

Juntament amb els dirigents del Baix Llobregat Claudio Carmona, Sílvia López i l’alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, han participat dimecres en una reunió a la seu de CCOO de Cornellà, on han conegut les propostes del principal sindicat de la comarca de cara a les eleccions del 14 de febrer.

La delegació de CCOO, encapçalada pel secretari general de Catalunya, Javier Pacheco, han participat Josep M. Romero, secretari general CCOO Baix Llobregat, Alícia Hernández, secretària general Sanitat, Álvaro Muñoz, secretari general Indústria i Saida Ehliluch, secretària de Socioeconomia i Aliances Socials.

A banda de compartir la necessitat que hi hagi una alta participació i que el nou govern compti amb les necessitats de les treballadores i treballadors.

S’ha coincidit en avançar en treball digne i igualtat d’oportunitats, reindustrialització, canvi de model productiu digital i sostenible i la necessitat d’encertar i fer una bona gestió dels fons europeus next generation de la UE que puguin arribar a Catalunya i al Baix Llobregat.

Referent a la comarca s’ha abordat la necessitat de mantenir llocs de treball a l’Aeroport del Prat, fer una transició justa al sector de l’automòbil amb el lideratge de SEAT i tota la indústria auxiliar, reforçar la formació professional i posar en marxa el centre de formació de Martorell.

També imensionar els serveis públics sanitaris i educatius, harmonitzar amb clàusules socials la contractació via externalització de les administracions o desenvolupar una economia de cures i protecció per a les treballadores de la llar, entre d’altres.

CCOO del Baix Llobregat recorda que en cada contesa electoral crida a la participació i elabora les seves propostes de context i, en aquesta campanya també va mostrar interès a conèixer les de la candidatura del PSC, que van celebrar una reunió virtual el passat 4 de febrer.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article