Esquerra Republicana mostra la seva complicitat amb el Baix Llobregat amb més de 40 actes i 100 carpes informatives

Política.

Han fet una demostració de força i de mobilització a la comarca acollint actes polítics per reforçar les propostes del partit.
Han fet una demostració de força i de mobilització a la comarca acollint actes polítics per reforçar les propostes del partit. | Oriol Junuqeras amb Tardà a Cornellà.

La Federació d'Esquerra Republicana del Baix Llobregat i l'Hospitalet i les seccions locals han organitzat més de 40 actes i 100 carpes informatives durant la campanya electoral.

L'Hospitalet de Llobregat va acollir, l'1 de febrer, un acte que va comptar amb la presència del president del partit, Oriol Junqueras, on va reiterar i garantir que ERC no governaria amb el PSC.

També destaquen les converses que es van fer a la seu comarcal del partit, centrades en diferents temàtiques i que es van poder seguir a través de Youtube Live: una conversa entre les Dones candidates de la comarca i la directora general d'Igualtat, Mireia Mata sobre el projecte i el potencial verd de la comarca. Sindicalisme i República, amb representants de CCOO, UGT i Intersindical i “per un Baix Llobregat social,” amb Pura Velarde de la FAVBaix, Joan Tardà i Jordi Albert.

Paral•lelament les seccions locals també han organitzat accions on s'han seguit totes les mesures sanitàries i de seguretat. És per això que aquesta campanya ha tingut un perfil marcadament telemàtic i tots els actes s'han retransmès en directe per diferents xarxes socials.

Com ha recordat Joan Borràs, president de la Federació, "amb aquest desplegament territorial i de mitjans s'ha volgut reforçar la visió del Baix Llobregat com una comarca combativa, caracteritzada per la lluita social, la defensa dels drets dels treballadors i treballadores. Creiem que és moment de liderar i compartir aquests espais i de defensar el nostre projecte polític com l'únic capaç de fer avançar el país, com la via àmplia cap a la independència."

Per la seva banda, el candidat de la comarca i número 15 a la llista per Barcelona, Jordi Albert, destaca que "des d'Esquerra Republicana al Baix Llobregat i l'Hospitalet volem seguir liderant la lluita de suport al nostre territori i al medi ambient, la lluita pel dret a l'habitatge i la lluita feminista i contra la violència masclista. I liderar, també, la lluita municipalista, estant al costat del nostres veïns i veïnes, ajudant als nostres conciutadans i conciutadanes. És moment de tenir a les institucions persones que tinguin i defensin aquests mateixos valors."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article