70 Punts d'Informació Turística al Baix Llobregat per potenciar els encants de la comarca

Societat.

Des de la gastronomia a la cultura el Baix Llobregat és tot un mon per explorar.
Des de la gastronomia a la cultura el Baix Llobregat és tot un mon per explorar.

Un total de 70 empreses i entitats del Baix Llobregat han estat acreditades com a Punt d'informació turística del Baix Llobregat, les quals han participat durant tot l'any 2020 a un programa formatiu d'atenció al visitant i de coneixements sobre l'oferta turística comarcal.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l'any 2016 el programa PIT (Punts d'Informació Turística) en col•laboració amb la Diputació de Barcelona, que té com objectiu ampliar la xarxa d'oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Es tracta d'establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista, que si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, però sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen als visitants, donant un valor afegit a través de proporcionar informació turística per a continuar la seva estada a la comarca, tot millorant la seva satisfacció en rebre informació adequada, contrastada i fiable.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article