Comença el procés per elaborar el Pla Local de Salut a Sant Just

Salut.

La pandèmia ha forçat encara més la necessitat d’ un pla per la localitat.
La pandèmia ha forçat encara més la necessitat d’ un pla per la localitat.

Davant la necessitat de disposar d’una planificació estratègica per millorar la salut i el benestar de les persones del municipi, l’Ajuntament de Sant Just Desvern va aprovar dins el PAM (Pla d’Acció Municipal) el compromís de portar a terme l’elaboració del Pla Local de Salut (PLS) de Sant Just Desvern.

Es tracta d’un instrument que recull la planificació, l’ordenació i la coordinació de les actuacions que es fan en matèria de Salut Pública (prevenció, promoció i protecció) a nivell municipal. El PLS s’elaborarà de manera participada, amb la col•laboració de les persones que formen el Consell de Salut i Benestar Social, d’agents locals i altres persones i/o professionals vinculats a l’àmbit sanitari.

El Pla, que està previst aprovar abans de l’estiu de 2021, posarà a disposició de l’Ajuntament i la ciutadania, l’anàlisi de la situació de salut i la definició de línies d’intervenció per a ser portades a terme al municipi durant el període 2021-2024, seguint el model de determinants de la salut i incorporant una visió salutogènica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article