Els Mossos de la Regió Metropolitana Sud recullen 1500€ per infants i adolescents amb càncer

Societat.

Malgrat la pandèmia s’ ha pogut recollir una generosa quantitat de diners.
Malgrat la pandèmia s’ ha pogut recollir una generosa quantitat de diners.

Mossos d'Esquadra, per tercer any consecutiu, ha col•laborat amb l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i ha aconseguit recaptar un total de 1.500 euros, sota el paraigües de #mossosolidaris.

AFANOC és una associació sense ànim de lucre, de caràcter laic, que treballa des d'una visió solidària amb valors com la justícia, el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Estan al costat de la família durant tot el procés de la malaltia, atenent principalment, les necessitats que es van generant, psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

Cada any la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) participa en la festa "POSA'T LA GORRA", dins de la campanya de col•laboració amb AFANOC, malauradament, davant d'una situació tan excepcional de pandèmia, enguany no han pogut gaudir d'aquesta festa.

Durant aquest primer trimestre de l'any, el cap de la RPMS, el Comissari Eduard Sallent, ha lliurat la quantitat recaptada per la venda de les gorres d'aquesta campanya solidària a l'AFANOC.

Aquests diners aniran destinats al programa d'atenció psicosocial que l'AFANOC porta a terme a l'hospital de Sant Joan de Déu per les famílies dels infants i adolescents amb càncer i a la Casa dels Xuklis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article