Ceilhit amplia instal•lacions a Gavà amb l'adquisició d'una nau adjacent que permet a la companyia disposar d’un 50% més de superfície

Economia.

El grup associat de sistemes de calefacció per terra radiant Ceilhit, amb seu al carrer de Galileu de Gavà amplia instal•lacions.
El grup associat de sistemes de calefacció per terra radiant Ceilhit, amb seu al carrer de Galileu de Gavà amplia instal•lacions.

Ho ha fet a través de l’adquisició d’una nau adjacent que permet a la companyia disposar d’un 50% més de superfície per “millorar l’eficiència dels seus processos i augmentar la seva capacitat d’emmagatzematge”.

“Són temps difícils, però seguim mirant amb optimisme i energia al futur, un futur sostenible i elèctric”, apunten des de l’empresa, tot afegint: “tant a nivell de Ceilhit com a nivell de Grup Fenix, seguim creixent i invertint per afrontar els reptes de futur i seguir oferint els millors productes amb el millor servei”.

Ceilhit es va fundar a Barcelona el 1975 i va ser el primer fabricant de cable calefactor per terra radiant d’Espanya. A mitjans dels anys 90 va estendre la seva activitat a l’àmbit internacional i el 2010 va ampliar la seva oferta de productes en incorporar-se al grup empresarial Fenix Group, un dels majors fabricants europeus de calefacció de superfície.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article