Acord per afavorir la competitivitat de les empreses ubicades al polígon industrial de Pallejà

Economia.

L’Ajuntament i l’Associació d’empreses del polígon (AEP) el van signar al gener i ara es comencen a veure els resultats.
L’Ajuntament i l’Associació d’empreses del polígon (AEP) el van signar al gener i ara es comencen a veure els resultats.

L’Ajuntament de Pallejà i la recent constituïda Associació d’empreses del polígon (AEP) van signar un conveni per a desenvolupar accions de millora del teixit empresarial industrial i logístic del municipi.

Així mateix, l’acord ha de servir per a garantir el manteniment, els serveis i les infraestructures dels polígons, afavorint la competitivitat de les empreses i impulsant l’atracció de nou talent i noves activitats per generar ocupació de qualitat.

L’Ajuntament de Pallejà veu necessari fomentar l’associacionisme empresarial i, conseqüentment, promoure polítiques de dinamització del teixit productiu local i de l’ocupació.

El consistori considera que cal afavorir un sòl industrial de qualitat i una adequada dotació de serveis per tal de millorar la competitivitat de les empreses ubicades al polígon, i, al mateix temps, poder atraure nova inversió al territori i potenciar la creació de llocs de treball.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article