La mostra "Feminista havies de ser" supera les 2.000 visites i encara es pot visitar fins al 14 de març al Castell de Cornellà

Cultura.

La pandèmia no ha aturar la inquietud de la gent per visitar aquesta exposició.
La pandèmia no ha aturar la inquietud de la gent per visitar aquesta exposició.

Després de la gran acollida rebuda al Palau Robert de Barcelona, l’exposició Feminista havies de ser, organitzada per la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i comissionada per l’escriptora i activista Natza Farré va iniciar, el gener pro passat, la seva itinerància.

Per iniciativa del seu Ajuntament, la primera destinació de la mostra ha estat el Castell de Cornellà de Llobregat, on l’èxit l’ha seguit acompanyant, i on se superaran amb escreix les 2.000 visites. Més de seixanta grups escolars han visitat i treballat l’exposició, que es pot visitar fins al 14 de març al Castell de Cornellà del Llobregat.

La mostra reivindica el feminisme d’una manera diferent i creativa. Cal destacar que les restriccions imposades per la COVID-19 han provocat que no es poguessin atendre totes les sol•licituds rebudes per part dels centres escolars per visitar-la.

Després del seu pas per Cornellà, Feminista havies de ser prosseguirà la seva singladura a Lleida (del 7 d’abril al 16 de maig), a Manresa (del 27 de maig al 18 de juliol) i, finalment, a Tarragona els mesos de setembre i octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article