El govern de Castelldefels demana responsabilitat per aprovar els pressupostos 2021 en especial a ECP-MOVEM

Política.

Aquest, liderat per socialistes i republicans, insta als partits de la oposició a aprovar els pressupostos 2021 per la ciutat.
Aquest, liderat per socialistes i republicans, insta als partits de la oposició a aprovar els pressupostos 2021 per la ciutat.

La nota de premsa emesa pel govern, indica que aquest preveu convocar de forma immediata un Ple Extraordinari per l'aprovació del pressupost 2021, ja que considera que les negociacions portades “fan que es puguin desbloquejar els comptes i poder, per tant, activar totes les partides d'ajuts i inversions previstes de forma àgil perquè arribi a tota la ciutadania de forma ràpida i eficaç.”

Destaquen les declaracions del primer tinent d'alcaldia, el republicà Jordi Maresma on manifesta: “Fem una crida al vot positiu a tots els partits, però especialment a ECP-MOVEM. No es comprendria que en aquests moments aquest grup no recolzés uns pressupostos que respecten l'esperit de l'Acord de Govern de juny de 2019".

Tot manifestant que "La ciutat ens demana més que mai que estem al seu costat, i per això reclamem mirada llarga, responsabilitat i que ens centrem en el benestar dels nostres veïns i veïnes, tal i com Esquerra Republicana ha demostrat a Barcelona i Madrid”.

En paraules de l'alcaldessa María Miranda, aquest són "els pressupostos més socials de la democràcia en la situació més greu de la democràcia i pels quals les veïnes i veïns de la ciutat ens demanen més unitat que mai".

Segons indica la nota de premsa emesa pel govern municipal, en aquest escenari de pandèmia, l'Equip de Govern de l'Ajuntament ha dedicat “els seus millors esforços” des del mes d'octubre per tal d'aconseguir el màxim de suport als pressupostos municipals.

Manifesten que “s'han mantingut desenes de reunions per tal d'arribar a acords que puguin fer viables els comptes municipals i desbloquegin gran part dels ajuts que es disposen de forma massiva en benefici de la ciutadania.”

El govern municipal assegura que, “les diverses reunions mantingudes amb els diferents grups de l'Oposició han suposat un enriquiment del Pla d'Inversions així com del Pressupost Ordinari en el qual els partits han pogut fer aportacions per fer-los més forts i compartits.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article