Satisfacció a ERC el Prat “celebrem que s’hagi fet realitat la nostra petició de parades a demanda del Nit Bus pel nucli urbà del Prat”

Política.

Des de dilluns, les línies de Nit Bus que passen pel nucli urbà podran fer parades fora del recorregut habitual, sempre que s’avisi abans al conductor.
Des de dilluns, les línies de Nit Bus que passen pel nucli urbà podran fer parades fora del recorregut habitual, sempre que s’avisi abans al conductor.

El grup municipal d’ERC del Prat celebra aquesta fita, “ja que és una demanda recurrent per part del nostre grup als plens municipals i que finalment va ser aprovada pel Ple de l’Ajuntament del Prat gràcies a una moció presentada per ERC.”

Aquesta iniciativa afavoreix clarament la seguretat i la tranquil•litat de les dones usuàries, minimitzant el risc de caminar soles en zones menys poblades o amb insuficient il•luminació.

El portaveu del grup municipal d’ERC, Jordi Ibern, celebra aquesta implantació: “Ja que és una demanda llargament sol•licitada per nosaltres, i finalment s’ha fet realitat."

Assegurant que, "les dones del Prat s’han de sentir segures i lliures quan es moguin en transport públic, sigui l’hora que sigui. Ens hagués agradat que s’apliqués a tot el municipi, però seguirem treballant perquè s’implementi a tot arreu tal com demanava la moció aprovada”.

Segons informava l’ AMB en nota de premsa, aquesta mesura afecta les línies N16, N17 i N18 en zones properes a l'aeroport i l'avinguda Onze de Setembre.

En concret, per a la N16 serà entre la Plaça Catalunya i la T2 Mercaderies (sentit Castelldefels), i en els trams compresos entre les parades Felip Díaz Sandino i T2 A B, i les avingudes Onze de Setembre i Remolar (sentit Barcelona).

Per a la N17 serà entre les parades de les avingudes Onze de Setembre i Remolar (en ambdós sentits), mentre que a la línia N18 aquest servei estarà comprès entre les parades Felip Díaz Sandino i T2 Mercaderies.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article