La Junta Directiva de PIMEC ha reelegit Joan Soler com a president de la patronal al Baix Llobregat i l’Hospitalet

Economia.

Arxiu.
Arxiu.

L’empresari santfeliuenc, que ocupa el càrrec al capdavant de PIMEC al territori des del juny de 2018, ha apostat per seguir treballant en la “dinamització del teixit productiu de la comarca” i col•laborant amb les institucions del Baix Llobregat i l’Hospitalet per “millorar la competitivitat empresarial en benefici de l’economia local”.

Davant d’aquesta nova etapa de l’entitat, Joan Soler vol ajudar les empreses dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19 a “millorar la seva competitivitat en benefici de la reactivació i la recuperació econòmica del territori”. Tot això, "amb una aposta ferma per l’activisme empresarial que ha de situar les pimes i els autònoms al pont de comandament."

Per altra banda, Antoni Cañete, el nou president de la patronal a nivell nacional ha presentat el nou model de governança, tot destacant que “encarem la nova etapa de PIMEC orientant els canvis organitzatius que han de situar les pimes en el pont de comandament des de l’activisme empresarial”.

“Demano a les institucions que pensin en petit abans de pensar en global per créixer com a país i una discriminació positiva a favor del motor econòmic, conformat majoritàriament per les pimes”, ha afegit.

Seguidament i davant la situació de crisi, ha demanat que es configuri ràpidament un Govern fort que es posi a treballar en uns Pressupostos amb sensibilitat empresarial, tot posant-se a disposició del futur Executiu català a l’hora de “treballar per fer gran el nostre país i tornar a crear riquesa”.

En aquest sentit, ha anunciat la creació d’una Comissió Permanent del Comitè Executiu amb l’objectiu “d’iniciar els canvis operatius en la governança que permetin assolir els objectius que ens hem fixat com a organització més representativa que som dels interessos de les pimes catalanes”.

A més, Cañete ha destacat sobre aquesta nova etapa de PIMEC que hi ha presència de més dones als òrgans de govern de la patronal, així com la representació de més sectors econòmics a través de les sectorials i de les comissions.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article