18 pimes del Baix Llobregat s’ incorporen a la iniciativa d’ Endesa i Pimec per potenciar la transformació digital

Economia.

Es tracta d’empreses majoritàriament del sector serveis (58%) i de la indústria (23%).
Es tracta d’empreses majoritàriament del sector serveis (58%) i de la indústria (23%).

Endesa i PIMEC han posat en marxa un programa de transformació digital per ajudar 100 pimes de Catalunya en aquest sentit.

En el context actual de pandèmia, moltes empreses es plantegen iniciar un procés de digitalització en alguna de les dimensions del seu negoci, però tenen dificultats per a incorporar a la seva realitat diària aquestes tecnologies en la seva estratègia i organització.

Amb aquest projecte - el qual compta amb una inversió de 250.000 euros aportats per Endesa i forma part de la segona fase del Pla de Responsabilitat Pública- ambdues entitats treballen conjuntament per ajudar les petites i mitjanes empreses de Catalunya amb un pla de digitalització que els permetrà créixer i millorar la seva competitivitat.

D’altra banda, el programa és 100% gratuït i està adreçat a les empreses amb la voluntat de facilitar-los la implementació de tecnologies 4.0 i millorar la seva adaptació a un entorn cada vegada més canviant i competitiu.

Les pimes seleccionades establiran les estructures necessàries per liderar el seu propi procés de canvi digital, tot impulsant els projectes de transformació digital que siguin més convenients per cada una d’elles.

Tot això, amb el suport i el seguiment periòdic d’un equip tècnic i amb l’assignació d’un consultor expert en transformació digital, el qual fa una diagnosi digital i un diagnòstic de ciberseguretat per identificar vulnerabilitats i aspectes a millorar.

A més, al llarg de tot el programa, les empreses podran accedir a sessions de masterclass i píndoles informatives que la patronal posa a la seva disposició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article