Esquerra torna a exigir la compareixença de Núria Marín i la resta de detinguts i implicats en el cas del Consell Esportiu de l’ Hospitalet

Política.

Els republicans no tenen la més mínima intenció que els socialistes eximeixin les seves responsabilitats polítiques.
Els republicans no tenen la més mínima intenció que els socialistes eximeixin les seves responsabilitats polítiques.

Esquerra Republicana ha denunciat que el govern municipal es nega convocar la comissió especial sobre les irregularitats investigades al Consell Esportiu, creada a instàncies dels republicans i aprovada al Ple del mes de desembre.

Aquesta comissió, constituïda formalment el passat 3 de febrer, va acordar per part de les diferents forces polítiques que es reuniria cada mes durant la primera quinzena, "però el govern del PSC ni ha convocat la reunió ni respon els correus enviats pel grup municipal republicà sol•licitant la convocatòria de la comissió."

El portaveu republicà i cap de l'oposició, Antoni Garcia, ha explicat que “el govern de Núria Marín posa pals a les rodes a la comissió sobre el Cas del Consell Esportiu, i es nega a convocar-la”.

En aquest sentit, Garcia ha lamentat que “Núria Marín segueix amagant-se, i negant-se a actuar amb transparència proporcionant tota la informació als grups municipals, tot i haver-s'hi compromès”.

Esquerra Republicana, en el marc d’aquesta comissió, va demanar l'accés a la documentació relativa al Consell Esportiu que porta exigint des del mes de juny.

La documentació requerida consisteix en els pressupostos anuals; la liquidació del pressupost anual i de l'exercici; les actes de les reunions de la comissió directiva i de les assemblees; els llibres de comptabilitat, incloent el llibre major de comptes, el de balanços i caixa.

A banda de documents comptables que acompanyen les anotacions; extractes bancaris; informació sobre els fons i els actius financers; i documentació relativa a contractacions, acomiadaments i indemnitzacions de personal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article