PIMEComerç incorpora a cinc associacions de comerciants de l’ Hospitalet

Economia.

La patronal continua oferint confiança al territori i augmenten les incorporacions.
La patronal continua oferint confiança al territori i augmenten les incorporacions.

Dilluns va tenir lloc l’acte d’adhesió a PIMEComerç de les associacions Santa Eulàlia Comerç, Associació de Comerciants Collblanc-Torrassa, Grup botigues del Centre i Sant Josep, Associació de Comerciants Pubilla Cases i Can Serra i l’Associació de Comerciants de Bellvitge.

El conjunt d’aquestes cinc associacions conformen en total més de 400 associats de diferents sectors que entraran a formar part de la patronal del comerç de Catalunya, i comptaran amb el suport de PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet per consolidar tots els projectes de comerç en el territori.

A l’acte d’adhesió hi van participar el president de PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet, Iban Salvador; la tècnica territorial de PIMEComerç, Amparo Mancebo; la presidenta de Santa Eulàlia Comerç, Mireia López; el president de l’Associació de Comerciants Collblanc-Torrassa, Miquel Soto.

La presidenta del Grup botigues del Centre i Sant Josep, Silvia Quero; la presidenta de l’Associació de Comerciants Pubilla Cases i Can Serra; Marisa Pozo; i el tresorer de l’Associació de Comerciants de Bellvitge, Daniel González.

El president de PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet, Iban Salvador, ha destacat que "a l' L'Hospitalet hem trobat un magnífic equip humà amb les associacions de comerç, amb experiència i moltes ganes de treballar", i ha afegit que "construir un projecte coordinant les necessitats dels diferents barris esdevé una oportunitat única".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article