1a Edició del Concurs Literari Juvenil COCOS adreçats als centres públics i concertats

Cultura.

Consten de 500 € el primer, 400 € el segon i 300 € el tercer, més un diploma i un obsequi per l’autor o autora.
Consten de 500 € el primer, 400 € el segon i 300 € el tercer, més un diploma i un obsequi per l’autor o autora.

El concurs literari infantil engega la seva primera edició, adreçant-se a centres públics i concertats de les quatre comarques, per tal que nens i nenes de primària, presentin treballs en llengua catalana, en modalitat narrativa (conte), sobre dos temes: Igualtat i Sostenibilitat.

La presentació dels treballs es lliurarà a bllapag@ccoo.cat, han de ser treballs inèdits amb una extensió màxima de 3 fulls i amb autorització dels tutors legals.

S’han de presentar abans del 12 d’abril per tal de poder publicar les obres guanyadores per la diada de Sant Jordi (23 d’abril), les normes del concurs es poden llegir a documents adjunts.

L’acte de lliurament dels premis es realitzarà durant l’acte central del primer de maig que organitza el sindicat CCOO BLLAPAG i s’entregaran a l’Escola per tal de reforçar projectes educatius afavoridors de la igualtat d’oportunitats, la coeducació o la sensibilització ambiental.

El jurat està conformat per docents de diferents disciplines (literatura catalana, castellana, anglès, història, psicopedagogia ...) vinculats a CCOO, com la Carme Romero, Marc Sangüesa, Miguel Cordero, Lola Aguilar i la Carme Ballarín.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article