El club de Lectura COCOS presenta el llibre ”El fill del xofer” avui a la seu de CCOO a Cornellà

Cultura.

Participarà l'autor del llibre, el filòleg i escriptor, Jordi Amat, a través d’un diàleg i debat literari amb Gonçal Évole.
Participarà l'autor del llibre, el filòleg i escriptor, Jordi Amat, a través d’un diàleg i debat literari amb Gonçal Évole.

Avui dijous 25 de març a les 18:00 a la sala d’actes de CCOO a Cornellà.

Aquesta forma part de les activitats de cultura i memòria democràtica de l’Aula de Formació Joan N. García-Nieto, en col•laboració amb la Fundació Cipriano García de CCOO de Catalunya.

El llibre relata l’ascens i caiguda del periodista i advocat Alfons Quintà, fent un relat magistral sobre les clavegueres del poder a Catalunya.

“El fill del xofer” ha estat tot un fenòmen literari, arribant a la seva 6a edició i alguns crítics han apuntat:“ ... és un llibre necessari tot i que no ens agradi mirar-nos al mirall ni saber les misèries de persones del món polític i social que potser hem seguit, envejat i admirat”.

L’acte es farà simultàniament amb presència física amb tots els protocols sanitaris i amb retransmissió en directe pel canal youtube de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf (https://www.youtube.com/watch?v=tnkYJ-zuxkA).

El club de lectura COCOS organitza permanentment actes sobre literatura, incorporant els criteris de proximitat, convidant autors i autores del Baix Llobregat i sobre obres amb contingut social i/o laboral.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article