Una moció de Fem Sant Andreu força que l’ Alcalde del PSC ofereixi un nou espai a Correus per millorar el servei a la ciutat

Política.

El socialista ni tan sols ha esperat a que avui dijous es celebrés el ple  per apropiar-se de la idea que va presentar dilluns la formació.
El socialista ni tan sols ha esperat a que avui dijous es celebrés el ple per apropiar-se de la idea que va presentar dilluns la formació.

L’alcalde, Enric Llorca, s’ha reunit amb el director general d’Oficines de Correus de Catalunya, José Juan Villa, per acordar quines seran aquestes noves mesures.

Asseguren que des de fa mesos, l’Ajuntament manté contactes amb la delegació del Govern, de qui depèn el funcionament de l’empresa pública, per millorar el servei a la ciutat.

Les qüestions tractades durant la reunió del matí de dimecres han estat, per una banda, la disminució del temps d’atenció dels usuaris del servei, que actualment es situa en quatre minuts, i per l’altra, l’espai reduït de la sala d’espera que, a causa de la pandèmia, genera llargues cues al carrer.

Per donar solució als punts febles de l’oficina de Correus a Sant Andreu s’han proposat dues mesures, la primera consisteix en la incorporació d’una nova persona més a la plantilla de treballadors d’atenció als usuaris.

D’aquesta forma, el servei passaria a tenir cinc treballadors i es reduiria el temps d’espera ciutadana, en aquesta línia, també es començarà a fer ús de nous PDAs que facilitin la tasca d’atendre més persones al mateix temps.

La segona mesura posa l’ull en la millora de la confortabilitat del lloc on efectuar l’espera, actualment, l’oficina del municipi disposa d’un sol espai que actua com a sala d’espera i, a la vegada, de lloc de distribució.

L’Ajuntament ha ofert cedir un espai per separar aquestes dues funcions i destinar així un sol espai per a l’atenció a l’usuari i està previst que després de Setmana Santa, tingui lloc una nova reunió per estudiar la cessió de l’espai per part de l’Ajuntament i com articular la millora del servei en aquest aspecte.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article