Un total de 25 empreses han constituït l’Associació Empresarial “Esplugues Innova”

Economia.

Un instant de la reunió telemàtica per presentar l’ entitat.
Un instant de la reunió telemàtica per presentar l’ entitat.

Es tracta d’ una iniciativa de l’Ajuntament d’Esplugues –amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Unió de Polígons de Catalunya (UPIC)– per treballar conjuntament en projectes de millora dels polígons industrials i de les empreses.

L’objectiu de l’entitat, que ha estat el resultat de mesos de treball d’un grup d’empreses del municipi, és desenvolupar millores tant de manteniment com de competitivitat, tenint com a valors centrals la sostenibilitat i la innovació.

Durant l'assemblea constitutiva s'han aprovat els estatuts i s'ha designat la junta directiva, encapçalada per Sergio Sánchez-Osorio, d'Edser Labs, com a president; Mariano de Leonardo, de Kosmos Grup, com a vicepresident; Maribel Gómez, d'Eurofins, com a tresorera, i Marta León, del Coworking Esplugues, com a secretària.

L'acte ha comptat amb la presència de la regidora d'Economia i Treball de l'Ajuntament, Montse Zamora, que s'ha mostrat molt satisfeta que Esplugues compti amb una associació d'aquestes característiques “donat el pes industrial que concentra la localitat”, així com de Pere Soler, cap d’Empresa i Mercat de l'AMB, i Sílvia Solanellas, directora de la UPIC.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article