Comissades 1400 plantes de marihuana a l’ Hospitalet amb un valor aproximat de 200.000€

Societat.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir, el dilluns 29 de març, tres homes de nacionalitat espanyola, de 25 i 53 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de març, quan els agents van tenir coneixement d'una presumpta plantació de marihuana, a gran escala, a l'interior d'un domicili a l'Hospitalet de Llobregat.

Gràcies a les gestions d'investigació els agents van aconseguir acreditar que aquest immoble estava destinat únicament al cultiu intensiu de marihuana i que disposava d'una connexió fraudulenta al fluid elèctric, amb un consum molt superior al d'un domicili convencional, amb el conseqüent risc d'incendi.

Finalment, el 29 de març, sota la tutela del Jutjat d'Instrucció número 2 de l'Hospitalet de Llobregat, es va realitzar l'entrada i registre del domicili, una casa de dues plantes, durant l'escorcoll es va detenir els tres homes encarregats del cultiu que es trobaven al seu interior.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article