Begues es suma a la petició d’ altres ajuntaments per demanar a l’ AMB que es consideri àrea amb mercat d’habitatge tens

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Aquesta declaració permetria l’aplicació de mecanismes de contenció i moderació de rendes en els contractes d’arrendament.

Així ho preveu la Llei 11/2020 del Parlament de Catalunya, que permet, entre d’altres aspectes, rebaixar i congelar el preu dels nous contractes de lloguer en zones amb alta demanda d’habitatge, l’acord es va assolir amb la unanimitat (13) de tota la corporació municipal.

També va prosperar l’aprovació inicial del Reglament d’utilització d’equipaments i materials municipals, una eina de regulació general de tots el espais i materials municipals que són susceptibles de ser cedits a entitats i associacions, ciutadania o empreses.

El text s’ha elaborat a partir de les propostes d’una Comissió d’Estudi i d’aquelles persones o col•lectius que han volgut aportar suggeriments durant la primera fase del procés de participació ciutadana que s’ha obert.

El Reglament va rebre els vots a favor de JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig (7), els vots en contra de CUP i BEC (2) i l’abstenció d’ERC, PSC i C’s (4).

Ara s’obrirà un període d’exposició pública on es podran recollir al•legacions abans de la redacció final del Reglament que haurà de ser aprovada de forma definitiva en una nova sessió plenària.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article