Sant Feliu arrenca el compromís de Salut per donar una solució a l'atenció pediàtrica del municipi

Salut.

Salut es compromet a una nova proposta.
Salut es compromet a una nova proposta.

Des del trasllat provisional del servei, al maig de 2017, l'Ajuntament ha estat fent seguiment d'aquesta qüestió amb el Departament de Salut en diverses reunions per garantir els drets de la ciutadania, pel que valora positivament el compromís adquirit per les noves interlocutores de la Regió Sanitària.

En una reunió mantinguda el 7 d'abril entre Lídia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu, Oriol Bossa, primer tinent d'alcaldia, i la direcció de la Regió Sanitària del Departament de Salut, s'ha abordat la situació de l'atenció pediàtrica al municipi.

En aquesta trobada, Muñoz i Bossa han tornat a posar de manifest la necessitat del desdoblament del servei de pediatria a Sant Feliu, tal i com es va acordar en el moment del seu trasllat al CAP Rambla quan van començar les obres al CAP el Pla.

També han exposat les particularitats del municipi, que per la seva configuració i per l'imminent inici de les obres del soterrament, requereix d'un servei de pediatria diferent al que el Departament de Salut està desplegant a tot el territori català seguint un nou model organitzatiu, i que comporta la centralització dels serveis especialitzats en un únic Centre d'Atenció Primària.

Per la seva banda, i un cop analitzats els arguments i les singularitats de la ciutat pel que fa a la mobilitat entre barris, les persones responsables de la Regió Sanitària del Departament de Salut s'han compromès a fer arribar en els propers dies una proposta per garantir que l'atenció pediàtrica a Sant Feliu no s'ofereixi únicament al CAP Rambla.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article