Castelldefels es suma a la petició d’ un confinament metropolità per la Covid

Societat.

La ciutat baixllobregatina i metropolitana ha sigut una de les primeres a donar la cara.
La ciutat baixllobregatina i metropolitana ha sigut una de les primeres a donar la cara.

L’Ajuntament de Castelldefels es mostra favorable a que el Procicat tingui en compte la realitat metropolitana a l’hora d’establir les restriccions a la mobilitat territorial per minimitzar el risc de contagis per la Covid-19.

Però establint alhora mecanismes per evitar que la ciutat rebi un fluxe de visitants que comporti aglomeracions de persones en alguns punts concrets com ara la platja Castelldefels és una ciutat amb una evident vocació metropolitana, tant per mobilitat laboral com a educativa o de lleure.

Paral•lelament, com a destinació turística, el sector serveis de la ciutat es nodreix de molts visitants de Barcelona i el seu entorn, que tenen en la platja de la ciutat un referent.

L’Alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, veu amb bons ulls que el confinament perimetral reconegui la realitat metropolitana, alhora que demana a la Generalitat que assumeixi els recursos necessaris per evitar aglomeracions a Castelldefels, especialment durant els caps de setmana: “Som conscients que són molts els veïns i veïnes que cada dia han de desplaçar-se a Barcelona per diferents motius, especialment laborals.

Per altra banda, també són molts els barcelonins i barcelonines que cada setmana visiten la nostra ciutat, per assistir als espectacles programats del Teatre Plaza, gaudir de l’extensa oferta gastronòmica i dels cinc kilòmetres de platja.

Per aquest motiu, demanem a la Generalitat que posi a disposició els recursos necessaris per evitar que es repeteixin escenes d’aglomeracions als nostre passeig marítim, tal i com vam veure durant la Setmana Santa”.

És per això que tot i sumar-se a la petició realitzada en els darrers dies per altres municipis, l’Ajuntament de Castelldefels demana que, en el cas que hi hagi un canvi perimetral de restriccions a la mobilitat, el Procicat tingui en compte aquesta situació i prevegi mesures destinades a evitar-les.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article