El “bus per la independència” comença la seva ruta des de l’ Hospitalet per recórrer en un futur el Baix Llobregat

Societat.

El bus al seu pas per l’ Hospitalet.
El bus al seu pas per l’ Hospitalet.

Les territorials del Barcelonès faran circular un autobús serigrafiat amb referències al 52% dels vots assolits a les darreres eleccions al Permanent de Catalunya.

Divendres va començar a circular el Bus per la independència, aquest vehicle, que està serigrafiat amb imatges del 52%, circularà per la comarca del Barcelonès fins al proper dijous 22 d'abril per reivindicar la majoria independentista de vots i demanar un Govern per fer front a la urgència social i nacional, i que faci acció independentista.

Aquest autobús porta impresos els següents missatges relacionats amb els resultats de les passades eleccions al Parlament de Catalunya: "Som el 52%. Ara República Catalana" i "52% dels vots, 74 escons: independència ara!".

Aquesta acció, promoguda per les assemblees territorials del Barcelonès, ha estat presentada aquest matí davant la seu nacional de l'Assemblea.

Han atès els mitjans de comunicació el vicepresident de l'Assemblea, David Fernàndez, i el coordinador de l'assemblea de la Barceloneta, Adriano Raddi.

Fernàndez ha explicat que aquest autobús "vol transmetre un missatge molt clar als nostres polítics: recordar que som el 52% i instar a tenir una legislatura on es faci efectiva la independència de Catalunya".

Ha afegit que l'Assemblea "no vol només un govern independentista, sinó un govern que faci accions independentistes. Les bases no entendrien que el nou executiu no treballi en aquesta direcció".

Per la seva banda, el coordinador de l'assemblea territorial de la Barceloneta, Adriano Raddi, ha explicat que aquesta campanya "durarà de moment dues setmanes i passarà per Barcelona, Badalona i l'Hospitalet del Llobregat". Les assemblees territorials del Barcelonès han fet extensiva la crida a altres regions perquè agafin el relleu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article