Finalitzades les obres de millora dels polígons d’activitat econòmica a Molins de Rei

Economia.

Arxiu.
Arxiu.

En el marc del Pla de Modernització de Polígons, que impulsa la Diputació de Barcelona, Molins de Rei ha finalitzat les obres de millora dels polígons industrials El Pla i Riera del Mol, que han suposat millores notables en l’accessibilitat, la seguretat, la mobilitat, l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental.

En concret, les actuacions executades han estat la construcció de dues rotondes, asfaltat de carrers, reparació de voreres, adaptació de passos de vianants, substitució de baladres per formigó, substitució de tapes de clavegueram malmeses, reparació de fanals i quadres elèctrics, i incorporació de tecnologia LED.

El cost total del projecte de millora dels polígons de Molins ha estat de 339.300€, dels quals 249.300€ han estat aportats per la Diputació de Barcelona (74%) i la resta pel consistori municipal (90.000€, 26%). Aquestes millores tindran impacte a les 207 empreses dels polígons, que ocupen un total de gairebé 2.500 treballadors.

A través del Pla de Modernització de Polígons d’Activitat Econòmica, la Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 30 milions d’euros, en dues edicions: a la primera, atorgada durant els mesos de maig i juny de 2018, van rebre subvenció 22 projectes (17 projectes específics –PE- i 5 plans integrals –PI-).

I a la segona, atorgada el març de 2019, 27 projectes més (22 PE i 5 PI). El Pla té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article