Sota el nom Associació Polígons de Cervelló (APC) es constitueix l’entitat que agrupa les empreses dels tres polígons del municipi

Economia.

L’ empresariat està cercant el treball en xarxa per sobreviure a una època convulsa.
L’ empresariat està cercant el treball en xarxa per sobreviure a una època convulsa.

Es tracta d’una entitat representativa del conjunt de les empreses que estan instal•lades en els tres polígons d’activitat econòmica (PAE) del municipi (sector industrial contigu (nucli urbà), polígon industrial El Grau i Parc Empresarial de Cervelló), configurant-se com a única interlocutora amb l’Ajuntament en relació amb els diferents assumptes, actuacions i projectes relacionats amb els PAE.

L’associació neix a partir d’una reivindicació que fa temps tenien tant l’Ajuntament com les empreses, i ha estat possible gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la col•laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), en el marc del Projecte d’associacionisme empresarial als polígons industrials de l’AMB.

Amb la seva creació es pretén establir mecanismes de treball conjunt entre el consistori i l’entitat per donar resposta a les necessitats de les empreses, així com impulsar projectes i actuacions de millora dels polígons industrials, per afavorir la competitivitat de les empreses que hi són presents.

La Junta directiva de l’entitat està constituïda per persones representants de les empreses instal•lades en els tres polígons i formada per: President: Àlex Valls, de l’empresa Autocorb S.A (Parc Empresarial de Cervelló) Vicepresident: Jordi Villar, de l’empresa Basmar S.A (sector industrial contigu).

Tresorer: David Fernàndez, de l’empresa Jofertrans Logistics S.L. (Polígon industrial El Grau) Secretària: Estefania Tijeras, de l’empresa Wallner Group S.L. (Parc Empresarial de Cervelló) Vocals: - Antoni Boza, de l’empresa Suministros An-Bo S.L. (Polígon industrial El Grau) - Julio Delgado, de l’empresa Laren 2000 S.L. (Polígon industrial El Grau) - Marina Díaz, de l’empresa Marvi93 S.L (sector industrial contigu) - Josep Martí, de l’empresa Martiderm S.L. (Parc Empresarial de Cervelló).

Entre les primeres actuacions previstes es contempla establir i signar el primer acord marc entre l’entitat i l’Ajuntament, la creació d’un espai de trobada i diàleg entre les dues entitats i la realització, si la situació ho permet, d’una primera trobada empresarial de Networking.

A l’acte de constitució i presentació de la nova entitat celebrada telemàticament ahir van estar presents l’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, a més dels representants de les empreses, de l’AMB, de la UPIC i de la delegació del Baix Llobregat de la Cambra de Comerç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article