Pimec Baix Llobregat l’ Hospitalet reclama a l’ Ajuntament del Prat “la urgència de reactivar la seva activitat”

Economia.

La patronal ha traslladat al govern municipal les necessitats de les pimes i els autònoms de la ciutat.
La patronal ha traslladat al govern municipal les necessitats de les pimes i els autònoms de la ciutat.

Durant la reunió virtual, hi han participat el Tinent d’Alcalde de Desenvolupament Econòmic, Joan Carles Moreno, la directora de Desenvolupament Econòmic del consistori, Esther Pujol, i la cap de secció d’Activitat Econòmica, Agustina Rodríguez.

També hi han assistit el president de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Joan Soler, el vicepresident de l’entitat al territori, Jaume Masclans, el delegat territorial, Agustí Miró, així com el president d’El Prat Empresarial, Jordi Morera.

La patronal ha explicat als membres del consistori tota la tasca empresarial que està duent a terme PIMEC, juntament amb l’Associació Prat Empresarial, tot destacant la implicació de les dues entitats a les Taules de Reconstrucció de la ciutat.

A més, han destacat la necessitat de seguir treballant per consolidar la Jornada de Logística de la ciutat com a referent del sector, el qual és de vital importància per a la comarca.

Finalment, els membres de PIMEC han agraït a l’Ajuntament la seva implicació envers el teixit empresarial de la ciutat en qüestions com la formació, el suport als polígons industrials i, sobretot, a l’hora de tenir sensibilitat empresarial en relació als canvis de mobilitat que afecten el sector de l’automoció, un sector econòmic clau pel Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article