El programa “Accelera el creixement” impulsat per la Diputació i PIMEC arriba a la seva desena edició

Economia.

La sessió inicial ha comptat amb la participació de 42 ens locals de la demarcació de Barcelona que participaran en aquesta 10a edició.
La sessió inicial ha comptat amb la participació de 42 ens locals de la demarcació de Barcelona que participaran en aquesta 10a edició.

Amb la intenció “d’ ajudar a repensar, reenfocar i transformar 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació i generació de llocs de treball.”

La bona valoració de les 450 empreses participants en les nou edicions anteriors del programa avalen l’aposta per a una nova convocatòria que arriba enguany a la seva desena convocatòria.

Les pimes interessades poden presentar la seva candidatura fins al 7 de juny i ho poden fer contactant amb la seu o delegacions de PIMEC o bé amb el Centre Local de Serveis a les Empreses més proper.

Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona i PIMEC persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als pròxims tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, benefici i plantilla.

Per assolir aquests objectius, PIMEC i Diputació de Barcelona compten amb un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

A més, des de l’anterior edició, el programa s’ajusta a la realitat actual i tracta sobre com les empreses han de prestar la màxima atenció després de la crisi econòmica derivada dels efectes de la Covid-19. Un comitè de persones expertes serà l’encarregat d’avaluar les candidatures rebudes que compleixin els requisits.

A partir d’entrevistes personals, es farà la selecció final de les 50 empreses amb major potencial de creixement. Les pimes que optin a participar-hi han de tenir un mínim de tres persones treballadores, una trajectòria empresarial d’almenys cinc anys, el centre de decisió a la província de Barcelona i voler invertir en creixement empresarial.

Un cop elaborats els plans de creixement empresarial, es donarà suport a les necessitats que cada empresa ha identificat i se les acompanyarà durant tres mesos més per superar els reptes plantejats mitjançant sessions individuals d’assessorament (20 hores), sessions d’exposició de bones pràctiques empresarials i classes magistrals col•lectives impartides per persones expertes en matèries com transformació digital, lideratge, innovació, finançament, comercialització i internacionalització (24 hores).

El procés d’acompanyament a les pimes participants per configurar el pla de creixement el conformen sessions col•lectives (10 hores) i d’atenció individual (20 hores) durant sis mesos.

Al llarg de tot el procés, un equip de tutoria de PIMEC i el Centre Local de Serveis a les Empreses de referència estarà a disposició de les empreses participants per acompanyar-les en tot el programa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article